Premsa

Empresaris catalans, valencians i francesos fan pinya pel corredor mediterrani

9/5/2011
Publicat en Vilaweb, 9/5/2011

La Cambra de Comerç de Barcelona, la de València i la Cambra de Comerç Francesa de Barcelona celebren conjuntament avui un acte de suport a la construcció del corredor mediterrani, en què ha participat el president de la Generalitat, Artur Mas. Mas ha qualificat d'error no haver apostat abans per aquesta infraestructura, atesa la importància econòmica i social que té, i ha celebrat que es comenci a esmenar l'equivocació. Ha demanat al govern espanyol que demostri amb fets el compromís amb el corredor.

En una jornada sobre el corredor organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona i la Cambra de Comerç i Industria Francesa de Barcelona a la Llotja de Mar, Mas ha animat el sector privat a participar en el desenvolupament de les infraestructures de l'eix mediterrani.

En el mateix acte, l'ambaixador de França a l'estat espanyol, Bruno Delaye, ha deixat clar que el país gal està al costat de Catalunya i l'estat en la reivindicació de l'eix mediterrani perquè, segons ha declarat, les comunicacions entre ambdós estats no estan a l'altura dels intercanvis comercials, econòmics i socials, i perquè és necessari reduir les emissions de CO2 a l'atmosfera, raó per la qual s'ha d'apostar pel transport ferroviari.Tags: corredor mediterrani.Tags: corredor mediterrani.cerca