Notícies

Presentació a Sagunt del llibre "Una nova via per a l'empresa valenciana. Bases i propostes econòmiques per al futur"

29/11/2016

La Fundació Nexe, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt i l’Associació d’Empresaris Camp de Morvedre (ASECAM), organitzen la presentació del llibre Una nova via per a l’empresa valenciana. Bases i propostes econòmiques per al futur el proper 30 de novembre a les 19.00 hores. La presentació tindrà lloc al Casino Recrativo y Cultural Puerto de Sagunto, i comptarà amb la presència de David Joan Marí (expresident de la Fundació Nexe), que moderarà l’acte, Francesc Fernández (alcalde de Sagunt), Cristina Pérez Plumed (presidenta d’ASECAM), Fidel León (autor del llibre) i Elies Seguí (autor i editor del llibre).

La cita pretén donar a conèixer la publicació editada per la Fundació Nexe i l’Editorial Afers, i posteriorment hi haurà un torn obert de preguntes posterior a l’exposició dels participants i aquelles persones que així ho desitgen podran adquirir un exemplar del llibre.

L’obra arriba just quaranta anys després de la publicació de La via valenciana d’Ernest Lluch, el llibre que va iniciar l’etapa de maduresa sobre els estudis de l’economia valenciana, tot exposant des de les bases d’aquesta així com nombrosos suggeriments reflexius al voltant del model econòmic valencià, que compta amb unes característiques diferenciadores dels de la resta de l’estat. La via valenciana també va ser publicada llavors per l’Editorial Afers.



Tags: llibres.



Tags: llibres.



cerca