Notícies

III Trobada Valenciana de Xarxes Socials #Dospuntzero

25/9/2014
Publicat en ACV Tirant lo Blanc

Els pròxims 2 i 3 d’octubre tindrà lloc a l’Octubre CCC de la Ciutat de València la III Trobada Valenciana de Xarxes Socials organitzada per l'ACV Tirant lo Blanc. Més de 13 comunicacions de temàtica diversa configuren el programa d’unes jornades gratuïtes de formació i debat.

Després de l’èxit de públic i la bona acollida i valoració de les dues edicions anteriors de les jornades #dospuntzero, l’ACV Tirant lo Blanc aposta per consolidar el format per tal de bastir una cita anual estable on de manera transversal s’analitze i es promoga el potencial de l’ús de les xarxes socials per a la normalització del valencià.

Enguany dedicarem especial atenció a projectes lingüístics desenvolupats a la xarxa, les relacions entre el treball i el socialmedia així com a la participació política en l’era digital. A més a més estrenarem el format de microxarrades #Acorrecuita, inspirades en models com Ignite o Ted, per compartir experiències en només 5 minuts.

Programa i inscripció gratuïta a: www.tirant.org/dospuntzeroTags: política lingüística, cultura democràtica, innovació, ACV Tirant lo Blanc.Tags: política lingüística, cultura democràtica, innovació, ACV Tirant lo Blanc.


Programa i inscripció gratuïta a: www.tirant.org/dospuntzero


cerca