Notícies

Sopar i Tertúlia amb Vicent Sanchis

23/2/2013

El pròxim divendres 1 de març l'ACV Tirant lo Blanc i la Fundació Nexe celebren un sopar i tertúlia amb el periodista i director del setmanari El Temps, Vicent Sanchis al Bar La Bona Vida. La tertúlia servirà per a comentar l'actualitat valenciana i també conèixer millor les opinions de l'autor de Valencians, encara. Cinquanta anys després de Joan Fuster.

Vicent Sanchis i Llàcer (València, 1961) és un periodista valencià, professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. És vicepresident d'Òmnium Cultural. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha estat director del setmanari El Temps, director de la revista Setze, suplement en català de Cambio 16, director del diari El Observador i director del diari Avui entre el 1996 i el 2007. Presideix el Consell Editorial de la Corporació Catalana de Comunicació SL. 

També ha estat director i guionista de diversos programes de televisió a TVC. Ha dirigit Barça TV. El 27 de setembre de 2012 rebé el 33è premi Carles Rahola per un assaig sobre el País Valencià, 50 anys després de la publicació de l'obra més famosa de l'escriptor de Sueca Joan Fuster, Nosaltres els valencians. D'ençà 2012 és de nou director del setmanari El Temps.Tags: identitat valenciana, valencians il·lustres, ACV Tirant lo Blanc.Tags: identitat valenciana, valencians il·lustres, ACV Tirant lo Blanc.cerca