Notícies

«Alacant i les infraestructures ferroviàries europees»

8/5/2012
Publicat en Xarxa Vives

 

L’activitat serà presentada per Ignacio Jiménez, rector de la Universitat d’Alacant (UA), comptarà amb la participació de Germà Bel, de la Universitat de Barcelona; Josep Vicent Boira, de la Universitat de València; F. Xavier Vidal, de la UA, i serà moderada pel periodista Josep Maria Perea.  L’activitat està oberta a totes aquelles persones que estiguen interessades.
 
El debat serà el segon del cicle del Circuit de Ciència 2012 que es va estrenar el darrer 8 de febrer a València amb la jornada «Som esclaus dels nostres gens?». La jornada va tenir lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València i va comptar amb l’assistència de més de 130 persones. 
 
El Circuit de Ciència s’emmarca en els tallers universitaris del Fòrum Vives organitzats per la Xarxa Vives conjuntament amb la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València (UV) i la col·laboració de l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (Fecyt), la Xarxa d’Unitats de Cultura Científica i la CAM Obra Social.
 
Més informació(pdf)


Tags: economia valenciana, infraestructures, corredor mediterrani.Tags: economia valenciana, infraestructures, corredor mediterrani.cerca