Notícies

Contra l’Espanya radial. Debat sobre els corredors ferroviaris a l’Arc Mediterrani

11/4/2012
Publicat en Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga

El pròxim 19 d’abril, al centre Octubre de la Ciutat de València, l’Institut Ignasi Villalonga organitza la presentació del llibre ‘Via ampla, ment estreta’, amb la presència del seu autor, el diputat al Congrés per CIU, Pere Macias.

L’acte està també organitzat per Cercle d’Infraestructures , l’editorial Terminus , Acció Cultural del País Valencià i l’Octubre Centre de Cultura Contemporània . A més de l’autor, intervindran a la jornada; Eliseu Climent, secretari de l’Institut Ignasi Villalonga; Carles Salmeron, historiador i director de l’editorial Terminus; Josep V. Boira, geògraf, professor de la Universitat de València; Josep V. Colomer, enginyer, catedràtic de transports de la Universitat Politècnica de València; Mateu Turró, catedràtic de transports de la Universitat Politècnica de Catalunya; Miguel Muñoz, membre de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana; Vicent Soler, degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València; i Gregori Martin Quetglas, catedràtic de Ciències de la Computació de la Universitat de València.

L’acte tindrà lloc el pròxim dijous 19 d’abril a les 19.30 al’edifici Octubre (C/ Sant Ferran. 12). L’entrada és lliure. Per informacions i confirmacions podeu telefonar al 96 315 77 99 o per correu electrònic a valencia@euroregioeuram.euTags: economia, infraestructures, model d'Estat, corredor mediterrani.Tags: economia, infraestructures, model d'Estat, corredor mediterrani.cerca